Problems with FTPing database views

Tags:
AS/400
DB2
FTP
Hello. We currently have an FTP issue after upgrading to V7R2.
We use views heavily and in a handful of them we use functions in the SELECT statement body of the view.  In V6R1M0 we can FTP the data from these views without problems.  In V7R2 it fails with code 426. It says file in library is not found. Has anyone experienced this?
Example view code:
SET PATH TO MYLIB;
CREATE VIEW MYLIB/MYVIEW AS
SELECT FUNCTION(parm1, parm2) AS fieldout1
FROM MYLIB/SOMEFILE;
If the view is simply coded as :
CREATE VIEW MYLIB/MYVIEW AS
SELECT fieldout1
FROM MYLIB/SOMEFILE;
... this works well in FTP.
Any ideas? Thank you very much in advance for any help you can provide.


Software/Hardware used:
iSeries - V7R2
0

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

Discuss This Question: 1  Reply

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.
  • pdraebel
    Looks like the FUNCTION thing is giving you issues.
    7,545 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following

Share this item with your network: