Mail does not flow from Exchange 2007 MBX to 2013 MBX

35 pts.
Tags:
Microsoft Exchange
I have Exchange 2007 Sp3. I upgraded to Exchange 2013 with co existence. I have added 2 MBX servers in DAG and 2 CAS servers in clusters. There is ironmail appliance. Now, I am testing the mail flow internally from 2013 to 2007 MBX its fine. But from 2007 to 2013 mail stops in queue. Please help. I think its connectors but I am unable to resolve it. In queue viewer I can see messages.
0

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

Discuss This Question: 5  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.
  • Gabe9527

    Have you tried

    TEST-MAILFLOW

    In powershell this will help to clear up and issues

    11,095 pointsBadges:
    report
  • Gabe9527

    https://technet.microsoft.com/en-us/library/aa995894(v=exchg.160).aspx

    Here is the TechNet article reference this Powershell tool

    11,095 pointsBadges:
    report
  • MIMRAN
    Ok I checked 
    35 pointsBadges:
    report
  • MIMRAN
    The solution was to add the ndsnames and IP address of 2013 servers in the host file of Windows 2007 & cas servers
    35 pointsBadges:
    report
  • MIMRAN
    It's the DNS names and host file.
    35 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following

Share this item with your network: