I am unable to connect to a share on our AS/400 I have tried mapping it through iNavigator and windows

Tags:
AS/400
IFS
iNavigator
I am unable to connect to a share on our backup DR AS/400 I have tried mapping it through iNavigator and windows with no success. Originally we thought it was a network problem. I have a batch program that runs and connects all of my ifs mapping on our production machine and this prompts us for our AS/400 user ids and passwords., so we ran one for the DR machine, I got a prompt for the password and it acted like it was mapped but then it came back with a error message. I have reviewed the permissions on the directory and its *PUBLIC with all rights so I should have no problem. I am not locked out on the Netserver. We did a WRKLNK and then did a 9-security and its also *PUBLIC with all rights. Any ideas? I cannot seem to get mapped to these folders?


Software/Hardware used:
IFS
0

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

Discuss This Question: 1  Reply

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following

Share this item with your network: