Fix locale issue when starting up a service on Ubuntu

1146240 pts.
Tags:
Ubuntu
On my Ubuntu machine, whenever I'm starting a service up, I keep getting this error message:
perl: warning: Setting locale failed.   
perl: warning: Please check that your locale settings:   
        LANGUAGE = "en_US:en",   
        LC_ALL = (unset),   
        LC_MESSAGES = "en_US.UTF-8",   
        LANG = "en_US.UTF-8"   
    are supported and installed on your system.   
perl: warning: Falling back to the standard locale ("C").   
locale: Cannot set LC_CTYPE to default locale: No such file or directory   
locale: Cannot set LC_MESSAGES to default locale: No such file or directory   
locale: Cannot set LC_ALL to default locale: No such file or directory   
(Reading database ... 21173 files and directories currently installed.)  
Removing bind9 ...  
 * Stopping domain name service... bind9                                        [ OK ]
Processing triggers for man-db ...   
locale: Cannot set LC_CTYPE to default locale: No such file or directory   
locale: Cannot set LC_MESSAGES to default locale: No such file or directory   
locale: Cannot set LC_ALL to default locale: No such file or directory
Has someone seen this error message before? What can I do here?
0

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following

Share this item with your network: