C2M1601 – Signal SIGABRT raised (abnormal termination).

80 pts.
Tags:
HTTP
IBM iSeries
iSeries REST
Hello, I installed HTTP Server (Powered By Apache) and now SOAP UI to test the REST APIs but get the error in the subject line on the iSeries.

Could someone please point me in the right direction?

Mon Aug 12 14:51:20 CAT 2019:DEBUG:Receiving response: HTTP/1.1 500 Internal Server Error



1

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Update : 2019/08/13 –
I have now turned on the error logs in IBM Navigator for i.
Using the CL command EDTF STMF(‘/WWW’) I
now see this error:
QIBM_CGI_LIBRARY_LIST
QIBM_CGI_LIBRARY_LIST=â  YAJLRESTâ   IS NOT CORRECT FOR CGI
/QSYS.LIB/YAJLREST.LIB/WEBTEST01RR.PGM: /qsys.lib/YAJLREST.lib/WEBTEST01R.pgm

Discuss This Question: 1  Reply

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.
  • Cabero
    The solution was to go in on the green screen command line and working with the HTTP config file and replacing the " on the library list!
    80 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following

Share this item with your network: