SBS 2003 and beyond

Jan 31 2009   11:29PM GMT

Exchange 2003 Server SP 2 Install Error



Posted by: Roger Crawford
Tags:
Exchange 2003
Exhange 2003 SP2
Microsoft Windows
SBS 2003

One of our techs had a Exchange 2003 SP2 server that the OWA quit working and I suggested that he do  a Exchange 2003 reinstall. That usually clears up any of these quirky Exchange 2003 problems if you can’t get it correct and of course when he went to install SP2 got the “there is an earlier version of the exchange intelligent message filter installed” So I had this fix for a SBS 2003 Server which it is still Exchange 2003 and this allowed him to get SP 2 installed. http://support.microsoft.com/kb/935916

He got this all done and the OWA would come up but with a 500 error inside and from the outside I would get a “The requested resource is in use.” Error so I did a quick search and found this and this corrected the problem for him regsvr32 %windir%/system32/vbscript.dll life was good and now he has his weekend back.

Til Later just Roger

1  Comment on this Post

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when other members comment.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • Derek Kuhr
    Thank you Roger! We just re-registered the vbscript.dll to fix up a non-SBS customer. Looks like they lost OWA after a reboot Sunday morning (happened to be a patch reboot...). Glad to be of help. Roger
    25 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to: