You’re not authorized to use the server at this port

110 pts.
Tags:
Domino 6.5
Lotus Notes 6.5
Lotus Notes error messages
When I enable the Out Of Office-agent, it runs with following error in the agent log :

Error (4000):Notes error: You are not authorized to use the server at this port.

I can't find the reason.

Anybody?



Software/Hardware used:
Lotus Notes 6.5

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Have you checked the server document to verify that the the access server field is blank or if not that this person is part of the group granted access?

You have to re-configure your location tab. For details mail me, i will send you the document. hemanthdns@yahoo.com

Discuss This Question: 6  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • Stiletto
    I don't know the answer, but I would start by going to File, Preferences, User Preferences, Ports (at least that's the order of selection in R7; I don't remember what it is in 6.5) and checking which ports you have selected. Deselect the ones you don't use. This setting can be found in the location doc, too. But, I've seen those two get out of sync.
    3,350 pointsBadges:
    report
  • mvb
    I checked your suggestion,but this is no solution. Only one port (TCPIP) is enabled... Thanks for trying to help.
    110 pointsBadges:
    report
  • Gabe9527
    Just for information solutions via email do not help those that come afterwards looking for the solution..... If you have the answer please put this in the answer..... rant over :)
    10,955 pointsBadges:
    report
  • Gabe9527
    question for you... is either the client or the server trying to encrypt the connection?
    10,955 pointsBadges:
    report
  • mvb
    Not sure, will have to check this one out. I'll come back when I have more info.
    110 pointsBadges:
    report
  • mvb
    There's no encryption enabled.
    110 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following