VMWare Infrastructure Web Service error on VMWare Server 2.0

352420 pts.
Tags:
VMware
VMware error messages
VMware infrastructure
VMWare Server 2.0
I get the following error message "The VMware Infrastructure Web Service is not responding" when i try to access VMware infrastructure web server after installing VMware server 2.0 Any suggestions?

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Go into the services manager and check that the VMware Host Agent service is running. If it isn’t , then start it up and it should work. You can also go to the console of the host and use the command <i>service httpd status</i> to determine the status of the web server. You can start and stop the service in the same manner.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following