Vlans problem

55 pts.
Tags:
Epicor
VLAN
VLAN configuration
i created new vlan, the clients cand ping see shared folders but cant receive reports from the Epicor server, while clients in old vlans can

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

I presume from your question that the clients in the new VLAN can PING resources in other VLANS ?

Can they PING the Epicor server ?

If not then this sounds like a routing issue from the Epicor server to the new subnet for this new VLAN. You need to make sure that the default gateway for that server has a route to the new VLAN.

If they can PING the Epicor server, but not receive reports, then it is most likely to be a config issue on the server. Check if there is a setting that restricts, or allows, certain address ranges. As I don’t know this particular application, I can’t help more, if that is the issue. Network engineers rarely reach the dizzy hights of the application layer !

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following