V5R2 console issue

35 pts.
Tags:
AS/400
IPL
Restored a full save to an 820 which had an OPS console. Worked all the way until the final IPL. LWS controller is now not detected. How do I resolve this?
Resource        Type  Status                Text
CMB01           284C  Operational           Combined function IOP
Card is a 2771 in slot C06.

Software/Hardware used:
9406 820

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Discuss This Question: 6  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • TomLiotta

    The only 2771 card I'm aware of is a 2-line WAN/internal modem card. Was the full restore done to the same machine? If it wasn't, does the new machine have a LWS controller installed?

    The saved system used OPS console, so a LWS controller might not exist. And if it's a different machine, the resource names might be different. If the new machine has a LWS controller, you'll probably need to change resource names in the configuration.

    Tom

    125,585 pointsBadges:
    report
  • expson
    This was a machine with a skinny primary partition and 2 secondary partitions.  One of the secondary partitions was deleted some time ago.  We saved the partition then reloaded the entire machine so only the one system is on it.  Same S/N.  This was using a 2771 as a console card before.  This worked all the way through the restore(several hours) and only stopped working at the final normal IPL.  I am going to try to run a manual IPL to see if the console can be forced to come up. 
    75 pointsBadges:
    report
  • TomLiotta

    This worked all the way through the restore(several hours) and only stopped working at the final normal IPL.

    And what happened? If it "stopped", it had to stop at some point. What was it? Was there a SRC? I've never seen a LPAR restored as the whole physical system, so I don't know what expect. Are you expecting to continue using an Ops console?

    Tom

    125,585 pointsBadges:
    report
  • expson
    During the IPL the console drops as usual but it never came back online.  Had code A9002000 but that cleared after some time.  

    Strange issue, card and cable replaced with same issue.  Console comes connected but then drops connection.
    75 pointsBadges:
    report
  • TomLiotta
    Have you worked through the System reference code A9002000 troubleshooting yet? -- Tom
    125,585 pointsBadges:
    report
  • expson
    No but I am prepared to do a manual IPL which will force the console to report in.  If I get that error I will work it through at that time,
    75 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following