Using Decimals_o in ALV Tree Fieldcat

25 pts.
Tags:
ALV
ALV Tree Fieldcat
I'm trying to get the decimals_o parameter in the fieldcat to work with no results. I'm using cl_gui_alv_tree_simple as my class and have set the decimals_o field to 2. The fieldcat I'm using is lvc_t_fcat. No matter what I set this value to, it ignores it. Any ideas?
ASKED: February 26, 2009  10:04 PM
UPDATED: February 26, 2009  10:25 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following