TZ 100 Hang, ping with no response and vpn drop and reconnect

5 pts.
Tags:
Network management
Network security
SonicWALL
TCP/IP
VPN
VPN Error Messages
Wireless in 2010
Wireless security
TZ 100 is keep working but there is no response through http management. Firmware 5521 and 5520 have used but no improvemenet. VPN drops and reconnect all the times. I have adjusted the TCP/IP timeout to 60 Seconds. Unfortunately, it is useless.

Software/Hardware used:
TZ 100 & NSA 240
ASKED: August 24, 2010  9:19 AM
UPDATED: August 24, 2010  7:44 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following