Trying to IPL an 170 server boots but no log in

10 pts.
Tags:
Boot failure
IBM 170 series server
Initial Program Load
IPL
iSeries
I am trying to boot an old 170 I can get it to boot, but cannot get a log in. I have swaped cabels,, terminals, bricks and tryed bootind from the A and D sides... no luck

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Hi,

How have you got the terminal set up? I assume you’re using a twinax terminal? You should have it set to address 0 on port 0. Do you have any SRC messages on the machine? Is the orange system attention light on?

What do you mean by bricks?

Regards,

Martin Gilbert.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following