TCP on AS/400 Ping

0 pts.
Tags:
AS/400
Development
Networking
Ping
We use a ping to check the tcp/ip communication between two AS/400 systems. Sometimes the ping fails because of a error TCP3216. After a few minutes this error disappears as mysterious as it came. Does anybody have an idea whet is wrong or going on ? Kind regards
ASKED: October 18, 2004  8:18 AM
UPDATED: October 26, 2004  4:54 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

According to the error message (TCP3216) you are receiving duplicate response to your PING request.

What kind of response times do you generally get in PING tests ?
Are you running these tests inside a program or just giving ping command at a terminal session ? Then, are you using IP-address or system name as paarmeter ?
(sorry just questions, no answers).

Kaj Bredenberg

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following