Tape Duplication Problem

0 pts.
Tags:
AS/400
Backup & recovery
DataCenter
Hello, I was wondering if any one is experiencing problems with either of the following tape drives: 3580-L33 or 3581 L38. Problem >> on a daily basis we use Duplicate Media using BRM (DUPMEDBRM) to duplicate our tapes. This job has a normal completion time of 1 hour. From time to time, the tape duplication job can take up to 7 hours. Tapes used are all LTO3. The problem has occurred on different volumes and on different days. There is no pattern that has been established. Any help would be appreciated. Thanks
ASKED: September 26, 2006  10:06 AM
UPDATED: September 27, 2006  3:04 AM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Check your firmware. Recently had a problem with adding new LTO’s to a TSM. Firmware upgrade fixed all. Might help you

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following