• FTP Pro shuts down on Windows server 2003

    I just reinstalled Windows server 2003 and now WS FTP Pro shuts down every time I log into the FTP site to upload my backups. The program worked fine with windows server 2003 before the reinstall. I'm thinking some kind of security issue? Any suggestions would be greatly appreciated. Thanks!

    Kmartin5665 pointsBadges:
  • Hardware problems……?

    I've got a gateway laptop, Had an issue with it freezing 3/4 of the way through a reformat. Supposed that it was the HDD, So I bought a new one, sent off for new boot discs from gateway (just to cover all my bases). Ive installed the HDD and it's freezing at the same location.....any ideas?

    Techsavy5 pointsBadges:
  • R2

    does anyone know if windows server R2 is compatible with exchange 2003?

    Wolfden0 pointsBadges:
  • software

    How do you determine which version of software you have installed in your computer? And how do you find this information?

    Mundanelily0 pointsBadges:
  • CA Express download from iSeries to excel

    I really really need help finding a solution to this problem. We have users that download files from the iSeries using Client Access Express into excel. The problem is that when the report comes up in excel the negative numbers have the minus sign to the right of the number instead of the left....

    2839005 pointsBadges:
  • Postfix not communicating with Mail server

    Dear All, Please I need help urgently. My postfix mail server has stopped sending out mails. users on the network cannot send mails to other users on the same domain and even to other domain. I use postfix and fetchmail services on my mandrake linux. I have never experienced this before. When I do...

    TosinO0 pointsBadges:
  • WPA with EAP-TLS not working with IAS

    Using win2003 domain controller with IAS to authenticate wireless users. Certificate server configured to hand out workstation and user certificates automatically. AP is cisco 1200. Got nowhere until I manually added a certificate under current user/personal/certificates. Then got this error from...

    Astronomer15 pointsBadges:
  • E-mails not going to proper folder

    I have a folder that is setup in Public folders call Internship. This folder should be receiving e-mails external, but we have not been getting them for awhile, it has work in the past, for the last month or so we have not got any e-mails to that folder. My users are telling me that people have...

    Margaret Rouse1,725 pointsBadges:
  • Logon to network only works after a cold boot.

    I'm wondering what would cause a person's network logon to fail consistently after a reboot but succeed after a cold boot. This person's computer locks up frequently, and it apparently is due to a hardware problem. The computer will be replaced, so my question is not about the lockup. However, when...

    Serendipity100 pointsBadges:
  • IE7 unexpectedly shutsdown completely when clicking on a link

    Originally, this happened with IE6 and I thought that maybe installing IE7 would fix the problem. I have a user machine that has no problem with IE or her computer until she tries to click on a certain link, then it shuts down IE completely--all open instances. This problem only happens on this...

    OnTheEdge0 pointsBadges:
  • Windows Server 2003 Web Edition Configuration

    I have been out of the web development arena for a few years and decided to brush up on new technology. I installed Windows Server 2003 Web Edition on my home domain and placed the machine in the DMZ. I published a basic page and all works well. I published a standard template forum from Frontpage...

    FlyNavy0 pointsBadges:
  • Exchange/OWA Password Change error

    We are getting IIS error 5 when users are trying to change their password through OWA. I've deleted and recreated the virtual PWD directory in IIS with sucess once but the problem has reappeared and it doesn't help this time. Running 2k3 server sp1 and 2k3 Exchange sp2 Mcafee Groupsheid for...

    Spectratec0 pointsBadges:
  • Exchange 2003 not able to change send and receive file size limits

    I have a user that needed to send a 50 Mb PDF file. His send and receive file size limits were 10Mb. So I changed them to 60 Mb but Exchange would not retain the new changes. It allowed me to make the change but is not retaining the changed settings and the user could still not send the file. Can...

    Jmello0 pointsBadges:
  • Can’t register dll

    Hi all - My COO brought in his laptop which he had managed to get infected with some nasty spyware and a couple of virus's (I have no idea how he broke the antivirus - but it was completely disabled and wouldn't start). After getting all of it cleaned up and working again - there was one software...

    Lirria0 pointsBadges:
  • RUN TIME ERROR 339

    I have an application written in Visual Basic. The application runs on windows XP system with oracle 8i and Crystal report 8.5 The application suppose to interface with an oracle 8i database. In attempt to run the application it gives this error: 'Run-Time Error 339 component 'CRYSTL32.OCX' or one...

    IdongesitDaniel5 pointsBadges:
  • Cold Fusion

    Has anyone received this error on a fresh Cold Fusion Install of 6.0? 11/30 16:05:34 error [1]java.lang.SecurityException: Cannot set up certs for trusted CAs at javax.crypto.b.<clinit>([DashoPro-V1.2-120198])

    Dollface0 pointsBadges:
  • DLL registration without local administrator rights

    Hi there We create an Excel addin using MATLAB Builder for Excel. Our IT department has taken away local administrator rights from all users of our addin. We are able to install the addin using Altiris, but how can we allow users without admin rights to upgrade to new versions of our addin? To...

    NotAnAdministrator0 pointsBadges:
  • Looking for a Jacada User Group

    I am trying to determine if anyone has created a Jacada User Group or would be interested in starting a Jacada User Group. My company currently uses the JIS product.

    Sdhuhn0 pointsBadges:
  • YouTube

    New Answer

    Baron0 pointsBadges:
  • odd NIC problem

    Howdy all... I have a win2k3 member server with 2 onboard Intel PRO lan connections. One is 100mb the other 1000mb. On the 100mb connection, I can set either a DHCP or Static TCP address and it works fine. On the 1000mb connection, it works fine on DHCP, but absolutely refuses to connect with a...

    TheVyrys0 pointsBadges:

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following