1
  • Exchange 2007 relay

    We have exchange 2007 and several connectors on the hub transport servers. I put my XP machine's ipaddress in for a system to be able to relay, basically for testing the SMTP port. Still says "could not open connection to the host on port 25, connect failed."

    CoachHolsters5 pointsBadges:
  • cannot do message tracking in Exchange 2007

    For some reason I cannot do message tracking past 24 hours in Exchange 2007 SP1. The HUB Transport servers are configured to keep thirty days of logs. Can someone help me with this issue?

    Morehouse925 pointsBadges:
  • Hub Transport fails to install on Exchange 2007 Server 2008 r2 install.

    Hub Transport errors on Exchange 2007 install. Hub Trasport fails to start on setup. This is after uninstalling exchange 2007, originall error was mmc snap-in error, with hub transport never starting. Please help with a workaround for this error.

    CrazyDaze5 pointsBadges:
  • Exchange 2007 content filtering quarantine settings

    I have a exchange 2007 hub transport server and i have noticed when using the content fltering quarantine option there is no notificatio to the sender or recipient that their message has been quarantined. Is there a work around to this to let them know.

    ITKE342,450 pointsBadges:
  • Load effect of rules on the hub transport

    To help stop (or slow down) phishing attempts to our Exch2007 clients, I'm working with Transport Rules. One of the techs had a question though. How much of an effect will these rules have on the transport. Noticeable; negligible; inbetween? Thanks, Ken

    Grube135 pointsBadges:
  • CAS and HT roles on the same server — load-balance CAS only?

    If you have seen my inquiry on another board, please forgive this cross-posting. I am seeking as broad an audience within the Exchange 2007 SP1 community as possible in seeking an answer to my inquiry. BACKGROUND: Our organization currently has a single-forest, single-domain Active Directory...

    Acdavies5 pointsBadges:
  • External Mails are not getting to HUB server, it remains in the Queue in Edge Server

    Error in Edge Server: MSExchnagemailSubmission not found MSExchnagemailSubmission Service on server edge was not found to be installed Error executing test-MAPI connectivity HUB server : its a donian server with all reqired roles and features installed.DNS configured, can resolve edge server. Edge...

    Jeejan5 pointsBadges:
  • OWA email won’t pass through the Exchange 2007 Edge Transport server

    I have an Exchange 2007 server on the internal network running the Hub Transport, Client Access and Mailbox server roles. I also have an Edge Transport server on the perimeter network, subscribed with the Hub Transport server role. Email flow is fine, but I cannot get Outlook Web Access (OWA) and...

    Exchange Ask the Experts580 pointsBadges:
  • We have set up Network Load Balancing (NLB) on two Hub Transport/Client Access servers. (Windows Server 2008/Exchange Server 2007)

    We have set up Network Load Balancing (NLB) on two Hub Transport/Client Access servers. (Windows Server 2008/Exchange Server 2007) When we go directly to either of the nodes, we can access OWA just fine. However, when we try to go to the new NLB cluster, by name or IP address, we get this: The page...

    ITKE342,450 pointsBadges:
1

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following