1
  • COM+ printing across untrusted domains

    I have a COM+ application that needs to send a document to a printer on a different domain (that is not set up as trusted). I have installed the printer, with the username on that domain on the Windows 2003 server, under a user on the local domain with the same username and password. I can print...

    Darryn765 pointsBadges:
  • Meeting Invitation not updated in Calendar

    I have created a COM Program in MS Access using VBA code which will send meeting invitation. Invitees are getting my invitation and after accepting it is not updating their calender. How to do this. I attached a sample tag for the same. If you want complete code I can post the same. Thanks for any...

    Subbu2k990 pointsBadges:
  • COM Class DLL in Virtual Directory

    Hi all, I created a COM Class DLL and was able to run my application on local. However, when I shifted everything to the virtual directory, it started giving problem. Particularly problems like, "Retrieving the COM class factory for component with CLSID {XXXX} failed due to the following error:...

    Jake20095 pointsBadges:
  • Import data from Lotus notes into Openoffice

    I've found many articles on the web of how to manipulate Open Office from the outside, but what I need is to manipulate the outside from within Open Office. We have some spreadsheets which have macros that connect to a Lotus Notes database using COM and we are looking into porting them over to Open...

    Silvius5 pointsBadges:
  • Problem with PC

    i have vista in my laptop....i have created a folder in my desktop in which i have all my movies stored..but now when i open the folder a message box pops up saying COM Surrogate has stopped working...does any1 knw wot the problem exactly is...

    Rinsa150 pointsBadges:
  • Rebuilding COM+ on Server 2003 – any help here?

    Client has COM+, MSServer 2003, IIS 5. Client is receiving error '8004e00f' Method '~' of object '~' failed when attempting to log in to proprietary software. Siteminder is used clientside. Steps taken in troubleshooting: (not in any particular order) Siteminder was turned off. Web Server was...

    Stella260 pointsBadges:
1

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following