• VMware virtual center in Backup Exec 12

    After adding our VirtualCenter on ESX servers any click to it gets a timeout after a few minutes. Can't select or browse for any VMs. We are using the newest version of esx an Virtual Center.

    ITKE371,720 pointsBadges:
  • Need suggestions for correcting slow and error prone Backup Exec process

    We have been set up to backup to an online vault using Backup Exec software. The process seems to take forever and had frequent failures. Is the software the problem? What would you recommend. We have approximately 400 Gig of data. The vault was originally seeded with the data. Moderator Note: This...

    BrentSheets6,925 pointsBadges:
  • Veritas Backup Exec 10.0 and Exchange 2007

    Hi all, Quick, simple question. Can the Backup Exec Exchange Agent from version 10 be used on Exchange 2007?? Currently we are running exchange 2000 and looking to upgrade to exchange 2007 in the next month. Seems all queries tend to point towards an upgrade unfortunately. Any answers would be...

    Mmworks5 pointsBadges:
  • Backing up mailbox stores for Exchange 2007

    which exchange server 2007 on windows server 2008 do i install the remote agent symantec 12.5 on and back up?

    Geekzmom5 pointsBadges:
  • Old backup exec software for agents

    I am getting a backup server with backup exec 12.5 to backup all of my data that is now being backed indvidualy on 20 machines. My question can I use the current software on my 20 machines as agents to backup up to my new backup server. I have versions raging from 4.5 to 11.0

    Goofeydog20 pointsBadges:
  • Ver 9.1 have over 170,000 directories but i cant view all the files for backup

    I just need to archive older files however due to the naming convention the files are at the bottom of the backup window and it wont allow me to scroll down The files were copied over recently and I cant sort by date

    Audiodsk5 pointsBadges:
  • Slow Exchange Store Backup using Veritas backup Exec

    I am trying to backup exchange store using a remote agent and exchange module on veritas 9.1 backup for windows , It take more than 12 hrs to backup 40 GB store.

    Ssethi15 pointsBadges:
  • Backup job hanging Backup Exec 12.5 Exchange 2003

    My backup starts ok, but then seems to stall at the same place approx 6.5Gb into the backup job. any advice please??

    Bigley2135 pointsBadges:
  • Downgrading Symantec Backup Exec 12.5 to 11D?

    Has anyone successfully downgraded Symantec Backup Exec 12.5 to version 11d? Thanks. Moderator Note: This is a user submitted question

    BrentSheets6,925 pointsBadges:
  • Backup Exec 12 daylight savings issue

    Scheduled jobs on Backup Exec 12 have missed their scheduled time since daylight savings The server and client have the right time but cant seem to fix the problem.

    ITKE371,720 pointsBadges:
  • Backup Exec 11d error message on Information Store backup

    i get "Access is denied" errors in Backup Exec 11d when it attempts to backup a Information Store for Exchange 2007 using a windows server 2003 User submitted question

    ITKE371,720 pointsBadges:
  • VMware virtual infrastructure and Backup exec 12.5 error

    I have just installed Agent for VMware Virtual Infrastructure on my BackupExec 12.5 server. I have added Virtual Center Server and now am trying to browse it to select what virtual machines to backup but cant connect to VC

    ITKE371,720 pointsBadges:
  • Exchange 2000 Veritas Backup EXEC…

    We have just moved to Veritas Back-up EXEC... Please can you tell me why our Exchange selections are greyed out when trying to do a full backup including transaction logs. Clicking on backup / Exchange from the Veritas menu - Version 9.0 Regards

    Zerocool0 pointsBadges:
  • Backup Exec 9.1 SP4 fail to install.

    Greetings - I am trying to upgrade my Backup Exec 9.1 SP3 install to SP4. I receive a message stating that I need to install SP2 in order to install. Just for grins I installed SP2 again and no luck. Ran the beutil to repair the database as suggested in a Veritas article and still no luck. Any...

    TxConsult0 pointsBadges:
  • Veritas and Exchange backup

    Hi all - I'm new to being a sys admin and we are having a problem that I can't seem to fix. Server 2003 Exchange 2003 Veritas BackupExec v9.1 The backup receives an error of 0x000fe09 the directory is invalid. The directories not found are 2 mailbox directories for people that are no longer...

    Lirria0 pointsBadges:
  • Backup Exec 10.0d

    Hello everyone, I am new to the Veritas 10.0d version and am having problems with my media getting stuck, just displaying "loading media". I am running Veritas Backup Exec 10.0d for Windows on a Windows 2003 server. The Tape Drive is a HP StorageWorks Ultrium 215, and it uses ultrium LTO1 200gb...

    Finchman120 pointsBadges:
  • Symantec Backup Exec: directory not found

    I continually receive the following messages from two of our servers on the network: Backup - \<Servername>C: Directory was not found, or could not be accessed. None of the files or subdirectories contained within will be backed up. I spoke with a vendor who has their own backup engineer....

    Dthonet0 pointsBadges:
  • VMWare ESX vmachine as BE 12 server

    @ my facility, I have a Dell 2950 running ESX 3.5. It is hosting 4 VMs, 1 XP and 3 W2K3 servers. On average it is utilized about 1/3 of it capability. I want to use on of the W2K3 VMs to run BackupExec 12 on to back up my server rack to a PowerVault 124T. I plan on using an Adaptec 29160 as the...

    Jkt5 pointsBadges:
  • Exchange 2007 SP1 is running on ESX3.5 VMware memory leak

    Exchange 2007 SP1 is running on ESX3.5 VMware. (mailbox VM and HT/CAS running on another VM) 16 Gig Ram allocated to mailbox server 5 Storage groups Runs GREAT for about one week then needs to be rebooted because of a memory leak? This is most noticeable when the Backup Exec job that backs up the...

    ITKE371,720 pointsBadges:
  • Backup Exec 11d on Windows Server 2003 SBS is hanging

    I have a Windows 2003 SBS server running Backup Exec 11d SP3 After installing MS updates from the most recent cycle, the BE Server service hangs in a "starting..." state. I have performed a full uninstall and reinstall, testing with each listed patch level to no avail. I enabled debugging in BE,...

    ITKE371,720 pointsBadges:

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.