1
  • AS/400 backup with 3 LPARs in IBM i 7.1

    We built a new system with 3 LPARs with IBM i 7.1 . We setup the BRMS & using image catalog ,we created the virtual volume and scheduled the backups. Backups are performing perfect in virtual volumes also we can make a dupe tape using the physical media. My question is we have data of just 50...

    naresh1984365 pointsBadges:
  • Backup

    We are using IBM tape library TS3100. In past 2 days, when backup started the tape was automatically came out to IO station. The backup was in MSGW state and was asking for media. When I inserted the tape again and replied with G, the backup was started as usual. Does anyone know why it happened?...

    HS65 pointsBadges:
  • ROBOT and BRMS

    I need to know LOGIC using OPAL within ROBOT job Schedulerto validate if the BRMS console is active or not active before I can shut the systems down to perform a full system save.

    Gww2445 pointsBadges:
  • Library is taking long time to save than before in BRMS

    Hi, Greetings for the day! I write this email in reference to a query related to BRMS. There is one library which is taking a long time than usual, however there is nothing in the log where i could find the reason for it. Control group is running as batch under SBS-QCTL. There is no change in...

    Aahana5 pointsBadges:
  • CL script required for tape automation process

    Hi All, allocated with LT04 tape unit in the physical 3584 tape library. The following scenarios to test:  • Tape properly loaded  • Improperly loaded  • No tape  • Incorrect Category  • Aborted, try to restart. CL script required for tape automation process to check the above 5...

    venkatktata285 pointsBadges:
  • AS400 – BRMS

    I was saving all spool files using BRMS control group on a V4R5 system. Had an issue that the folder q1abrm was full. The job/BRMS was retrying to populate that folder for several hours. I exluded DEBUG and QEZJOBLOG outqs.  How can I resolve this?

    Gww2445 pointsBadges:
  • When i use the command WRKMEDBRM VOL(IC1345)

    When i use the command WRKMEDBRM VOL(IC1345), I unable to view the media details i'm getting blank. Please help me. We are using V5R3

    Hclite10 pointsBadges:
1

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following