Symantec Backup Exec: directory not found

0 pts.
Tags:
Backup
Backup Exec
I continually receive the following messages from two of our servers on the network: Backup - <Servername>C: Directory was not found, or could not be accessed. None of the files or subdirectories contained within will be backed up. I spoke with a vendor who has their own backup engineer. They indicated there was a directory "" within the structure and that I should find it and remove it, however, I have not found such a directory. Anyone have any suggestions? Thanks! Dave Thonet
ASKED: May 21, 2007  3:59 PM
UPDATED: February 3, 2009  3:49 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Are you sure you using the right permissions to read files or access shares on that server or are you using remote agent?

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following