Symantec Backup Exec 12.5 – not backing up all mailboxes

6,875 pts.
Tags:
Backup Exec 12.5
Exchange 2007
Exchange 2007 administration
Exchange 2007 backup
Symantec Backup Exec 12.5
Running Backup Exec 12.5 on Exchange 2007 with individual restore enabled for mailboxes - but not all mailboxes are getting backed up. Any suggestions or has anyone run into similar issue? Thank you. Moderator Note: This is a submitted question
ASKED: April 22, 2009  8:46 PM
UPDATED: April 23, 2009  1:34 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

First off make sure you have with SP1 & Hotfix 319699. installed.

-Before installing this hotfix, Service Pack 1 must be installed. Service Pack 1 can be obtained here: http://support.veritas.com/docs/317392

Here is the file for the hotfix availble in 32bit and 64 bit versions

For 32bit Media Servers: http://support.veritas.com/docs/319932
For x64bit Media Servers: http://support.veritas.com/docs/319939

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following