Server 2008 & XP on same Mac

5 pts.
Tags:
Server 2003 in network with domain
I intalled the XP windowns and connected it to wireless. Then I bought new computer and without making any workgroup or domain, I connected it to use the wireless. Now I installed the server 2003 on the same machine after creating a partition but now new computer cannot connect it. Is it a subnet issue. How can it be resolved.

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

So if I understand this right, you bought a new computer with XP and it connected, then you installed server 2003 and it won’t connect? Is this a dual-boot scenario or did you format and then install server 2003 only? Are the wireless network card rivers installed successfully on the server 2003 OS? Have you tried a release and renew of the IP? Is the network card enabled?

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following