SBS monitoring

5 pts.
Tags:
MSDE 2000
SBS 2003
Server management
Server monitoring
Small Business Server
Small Business Server 2003
Hello We have a customer running SBS 2003 sp2. We can't access the monitoring and reporting through server manager. When Monitoring and Reporting is clicked it just displays a - The Webpage cannot be found HTTP 400 page and when Setup Monitoring and Reports is clicked an error box comes up reading: The wizard encountered an error while configuring the monitoring features. Run Small Business Server Setup, reinstall the Server Tools component, and then run the monitoring configuratian wizard again. We tried to reinstall this through add/remover programs, Windows Small Business Server 2003, Change and then trying to install the Monitoring feature. This then fails with the following message: MSDE 2000 service pack 4 did not install. For additional instructions, see the SQL server 2000 service pack web site at http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=46241 The service pack 4 is available in Microsoft updates but fails everytime an installation is attempted. We're running backup exec 11d for Windows Servers for the backup. Do any of you guys have any ideas what may be causing this? Regards - Adam.

Software/Hardware used:
SBS 2003 sp2

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Hello Swan Digital,

I am having the exeact same problem. I have done troubleshooting with Dell, but not able to resolve. Have you had any luck on it since your last post?

NMCTechGuy

Discuss This Question: 1  Reply

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • carlosdl
    Comments by NMCTechGuy: ----------------- Hello Swan Digital, I am having the exeact same problem. I have done troubleshooting with Dell, but not able to resolve. Have you had any luck on it since your last post? NMCTechGuy
    70,220 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following