Sap R/3 apllication toolbar icons missing

0 pts.
Tags:
Basis
I ve logged in as Administrator to sap R/3 system 4.70 * 200 (sandbox system) with SAP_ALL profile but when i run transaction SU)! to create users the create new icon on the application toolbar is missing, even i cannot change a already exisitng users data this dosent happens with other clients but only client number 100 , all other clients in that system are working properly. Urgent help would be appreciated Thanks in advance
ASKED: August 24, 2005  2:36 AM
UPDATED: August 26, 2005  12:00 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

it sounds like the profile for SAP_ALL has been changed. what you can do is creat a transport for the SAP_ALL profile in on of the clients that SAP_ALL looks good and then SCC1 the transport into client 100. this will over right the SAP_ALL profile in client 100 and should fix your issue.

matt

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following