Router configuration – Invalid input message configuring EIGRP

5 pts.
Tags:
EIGRP
Enhanced Interior Gateway Routing Protocol
IP routing protocols
Router configuration
Routers
Wildcard mask
I enter the following command to configure eigrp using a wildcard mask, and I get the output "invalid input detected at" under the first character of the wildcard mask. This same command works on all other routers in the network. The command seems correct? Why this router? R2(config)#router eigrp 100 R2(config-router)#no auto-summary R2(config-router)#network 172.12.123.0 0.0.0.255 ^ % Invalid input detected at '^' marker. Any ideas?
ASKED: November 5, 2008  4:36 AM
UPDATED: November 17, 2008  11:45 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

It could be that the Cisco IOS version on your router doesn’t support Wildcard masks. Run command SHOW VERSION and make sure you have at least the same IOS version as the other router.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following