REP-0066: Error executing CA Utility

45 pts.
Tags:
CA
CA Utility
REP-0066
I get it when i am trying to run a report. Exact Error msg is REP-0066: Error executing CA Utility REP-3335: Unhandled Internal CA Error Anyone have any suggestions how to avoid this ..

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Discuss This Question: 7  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • carlosdl
    Per the error code, we must assume you are using Oracle Reports. If that is correct, what version and patch level ? Are you calling the report from a forms application ? Did this report work before ? Does this error occur with this report only ? The more information you provide, the better chances to get useful responses.
    69,920 pointsBadges:
    report
  • Gkahler
    Yes I am using reports builder 6i. I open the report then try to run it. It waits for a while then gives an error. I can open a older version of the report and run it OK. I am able to compile it and create a run time OK. The reports runtime gives me the same error but I can run it on my server OK. Greg
    45 pointsBadges:
    report
  • Gkahler
    oops forgot Report Builder 6.0.8.11.3
    45 pointsBadges:
    report
  • carlosdl
    I have not encountered this error, but the first thing I would do is to apply the latest patchset available, which I think is patch 18. Second, what is the difference between the old version and the new one ? I would try starting from the previous version and applying one change at a time, to see what is the change that generates the error. Also, have you tried compiling the report in other machine, and run it in the machine where it is giving the error ?
    69,920 pointsBadges:
    report
  • Gkahler
    OK thanks. The change was done last Feb. I will try my other PC in the office and the patch.
    45 pointsBadges:
    report
  • Gkahler
    I found the issue. The parm form had a LOV that was too large. I guess this error is related to memory. Thanks for your help Carlos.
    45 pointsBadges:
    report
  • carlosdl
    Excellent. Thanks for sharing.
    69,920 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following