Remote printing error

Tags:
Printing
I am migrating an AS400 system, and need to move spool files from one sytem to another via IP. I have created a remote out queue and and when I put a spool file into the sending (source) out queue it changes to a save status. On the target system, the spool file shows up with the correct information (name/user/etc) but shows up as a 1 page file regardless of the number of pages from the source system, and when I try to display the file, it says "cannot be displayed, copied or sent". LPD server is running (confirmed via navigator) and I did create a writer for the source out queue.

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Make sure you these parms set correctly on the OUTQD
Connection type . . . . . . . . . . . : *IP
Destination type . . . . . . . . . . . : *OS400
Host print transform . . . . . . . . . : *NO

Hope that helps

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following