Remot server connectivity problem

0 pts.
Tags:
Lotus Domino
I have a new user who use LAN as the location type via TCPIP to connect a remote domino server. Server and client version are the same of 6.5.1. There is a connectivity problem that happens in the most of time. It worked only in one half day during the last three days. But at the same time, all others are working well using the same location and connection ducuments but then in the version of R5. Especially, others will be losted the connection while the user was failed to connect the same server. Also, some of update certificate users also never work in the most of time. But befor they can work with old IDs on R5 without any problem. Any good idea.
ASKED: August 24, 2005  2:04 AM
UPDATED: August 24, 2005  8:52 AM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Check the ini file to ensure that the tcpip protocol is the first in the list, not spx or other.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following