Problems with some Users connecting to NAS

0 pts.
Tags:
NAS
Network Appliance
I setup a BOSS Iogagear NAS device on the Domain for the engineering group. Most of them can connect to the Nas and map the drive, But I have 3 users that can't connect. All have the same rights and belong to the same groups. I tried logging on to one of the problem PC's as myself (With all domain admin rights)and could not connect (I can connect on my PC).I then tried logging on as one of the engineers on a PC that another engineer can connect and was able to connect. anyway, I't seems like its a PC specific problem. Any idea what may be causing this?
ASKED: January 29, 2005  10:21 AM
UPDATED: January 31, 2005  8:45 AM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Can you ping the Nas by name? You may have a netbios resolution problem or DNS problem.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following