Problem in registering WEB AS Java in the SLD

pts.
Tags:
Basis
Development
NetWeaver
SAP
Dear Sir/Madam, I have a System configured for Web AS 6.40 SP13(ABAP+JAVA), I am facing problem when i am registering the WEB AS sytem (Java) in the SLD. when i trigger data transfer from SLD Data Supplier(Visual Administrator), it says data transfer successfully completed but when i go and check http://sapwas:50000/sld -> Technical landscape -> Web AS Java it shows nothing.... i ve done the steps for registering the Web AS ABAP in the SLD, it got successfully registered. Please Help .... its urgent Regards ABTEST

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

I spoke with one of my colleagues who installed WAS 6.40 here and was told that you may have to define it manually in the SLD. My colleague seems to think that the same problem was encountered here and after defining manually we were able to get results.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following