pix506e prob

5 pts.
Tags:
Firewalls
PIX
PIX 506e
after basic configuration of pix 506e firewall, when I'm connecting it with pc the lan card icon is showing not connected . i've tried different cables and on different pcs too but showing no result.i'm able to ping e1 from hyperterminal and from command prompt i'm able to ping lan card ip. plz help .

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Kindly post your PIX configuration and have you tried Cross Cable

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following