Pb with notes database

40 pts.
Tags:
Lotus Notes mail database
ODS Index
I've got a problem with my notes mail database (ODS43, Conception Std8.5mail) that seems to be an archive database. Can someone help me to fix this issue ?

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

First of all why dont you upgrade to ODS51 ????
Add the following parameter to the server’s Notes.ini

http://www-10.lotus.com/ldd/dominowiki.nsf/dx/create_r85_databases

Second of all ,,, what is the problem you are sufrreing from ??

Discuss This Question: 6  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • BB61France
    Thanks for your help. THe problem I have is that when i open my mail database, it looks like an archive database, i.e. on the left, I've the text "archive of xxx" and I've not the normal bookmarks ( such as Agenda, tasks and so on). I guess there is a parameter in the database description that is not correct, but I don't know which one and how to fix it. Thanks for your help.
    40 pointsBadges:
    report
  • Petetm
    It's a profile document. The best thing to do is delete the profile doc with and agent and then replcace the design with the mail template.
    800 pointsBadges:
    report
  • BB61France
    Well, I tried to follow your advice but unfortunately, there is no result. It's as if there were a tag in the notesdatabase, that makes the Notes Client regards the database as an archive, although it is not. I've searched in the online help what is the characteristic of an archive database, but I did not find anything. Any help will be appreciated...
    40 pointsBadges:
    report
  • Ledlincoln
    Are you sure it's not linked to the wrong design template? In any case, I would try replacing the design with Std8.5Mail, even if that's what it says it's using now.
    1,620 pointsBadges:
    report
  • Petetm
    Did you use Notespeek to make sure the profile doc was deleted?
    800 pointsBadges:
    report
  • BB61France
    Well, the archive database profile Profile document was not removed. Now it's done and all is OK, Thanks for help to everybody.
    40 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following