OWA hangs while Loading….

5 pts.
Tags:
Microsoft Exchange
Dear all, I have Installed Exchange 2003 SP2 and configure as Front server. When I access OWA and enter user name/password it opens the main inbox screen but hangs on loading.... Please advise, Thanks & regards, Ziad

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

It’s some sort of security change either to winxp/IE or Exchange. I’m not sure what it is exactly but putting the OWA website in your browser’s “trusted sites” fixes that problem.

Happens to me all the time. I really should research the answer and find out exactly what it is. If anyone has a KB article to reference, I’d like to know too!

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following