OWA 2007 does not work in IE7 after Exchange 2007 SP1 install

Tags:
Exchange 2007
firefox
IE7
Internet Explorer
Outlook Web Access
Outlook Web Access 2007
OWA
Windows Server 2003
We have Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2) running Exchange 2007 Service Pack 1 (SP1). Since installing Exchange 2007 SP1, Outlook Web Access (OWA) 2007 does not allow any activity when working in Internet Explorer 7 (IE7), only the inbox is displayed. If Firefox is used, instead of IE7, OWA 2007 works fine.

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

It sounds like your security settings are turned up. You can add the site to trusted sites and that should clear it up or you can manually go in and allow scripting to run – when in doubt change all the settings to prompt for a response. That way it will not simply fail…

Tools
Internet Options
Security
Trusteed Sites
Sites
Add Site… If you are not using ssl uncheck the box that requires https:!

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following