Outlook Autoconnect not working

360 pts.
Tags:
Exchange 2010
Exchange Connectivity
Outlook 2007
Until few days, my outlook2007 was able to auto connect to exchange server, i did check my auto-discover service and it's working fine, i really don't know what has happen at server that suddenly these service is not working, Plz help me regrading these issue

Software/Hardware used:
Exchange 2010,outlook 2007

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Make sure that you have a dns record called autodiscover.yourdomain.local and pointing to you HUB/CAS server!

Discuss This Question: 3  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • Technochic
    Are you the only one experiencing this problem?
    57,010 pointsBadges:
    report
  • Redhot2006
    same for all the domain user
    360 pointsBadges:
    report
  • Technochic
    Look through your event logs. If there are errors that help to point to the problem please post them in detail. Thanks.
    57,010 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following