Outlook 2003 Problem

1025 pts.
Tags:
Email services
Exchange 2000
Outlook 2003
Windows XP
Hello all, I am just starting to experience a problem with Outlook 2003, the Inbox is not updating, the Outkbox is updating but the last email received on the Inbox is from 1/28/07. This is only happening to machines that have office 2003 installed, I have computer with 2000 and 2007 that are working without a problem, any one have any ideas, oh and working with Exchange 2000. Thanks in advance for all your help. CG._

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

So you can send and not recieve from the outlook 2003 clients. How are they configured? Are they on the same side as the exchange server or are they behind a firewall? Do you have them authenticating to send email or is it an open relay?

I need more specifics of your setup and what other issues you are having CG to really get down to the nitty gritty.

I would first test if the machines in question can hit the server with a ping, then via telnet on port 25 – do these machines have the windows firewall running? Any new security software?

Discuss This Question: 1  Reply

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • CGarcia26C
    The are all set up to retrieve the email via Exchange, the problem just started happening, the are able to access their emails if the account is not set up with Cached Exchange Mode, I think that the issue may be related to the ost files, I am working on getting the ISP from the users, they use the computers at home to see if maybe their ISP started blocking something. Also they receive their emails on their Blackberries, set up as IMAP this is what makes me lean more toward it being an Outlook 2003 problem. Thanks KarlG CG._
    1,025 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following