oracle forms question

75 pts.
Tags:
Oracle 10g
Oracle Forms
Oracle Forms 10g
hi every one,I have trouble with running oracle 10g form,when i run the form it's open but with white blank page! I did start oc4j,and I installed j initiator  . please help me,I would really appreciate that.

Software/Hardware used:
oracle 10g r2

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Discuss This Question: 5  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • carlosdl
    Is this the only form with that problem ? Have you tried using a different browser ?
    69,475 pointsBadges:
    report
  • Ddeveloper
    hi thank you Carlosdl for response, the default browser in my computer is Mozilla firefox, But I tried to use Microsoft explorer it did not work also,because when I past the URL of the form,the explorer closed and sent me internet explorer error message. please if i am not clear enough let me know
    75 pointsBadges:
    report
  • carlosdl
    Have you been able to run other forms ?
    69,475 pointsBadges:
    report
  • Ddeveloper
    yes,while I was studying the course of forms,I remember I had the same problem and I solve it,but I don't remember now because it's a long time ago! this is the steps of my efforts to solve this problem: -I reinstalled the oracle 10G database successfully. -I reinstalled the oracle 10g developer suite successfully. -the listener of database is working. -I create listener for developer suite using Net Configuration Assistant. -I installed the Jinitiator . but I do have little suspect on the way I wright the URL.
    75 pointsBadges:
    report
  • carlosdl
    If you are running the forms from Forms Builder, you should not need to write the URL. Forms will automatically call the browser with the appropriate URL. The problem could be related to incompatibilities between jInitiator and the version of the browser you are using. If that is the case, you might want to try some of the suggestions from this discussion.
    69,475 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following