oracle 10g forms

25 pts.
Tags:
Oracle 10g
Oracle 10g forms
hi I cannot run forms in internet exp8.i hv installed jInitiator and unblocked javac.Im using windows XP home edition..is this a prob??plz help

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Have you chosen the IE compatible view option under tools?

Discuss This Question: 5  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • carlosdl
    Were you able to run forms from the same machine with a previous version of IE ?
    69,510 pointsBadges:
    report
  • Relinquished
    hi i hv not used any previous version..i don knw how but my form start running a while ago but again its showing the same problem.I just unblocked oracle run forms.wat to do...plz help
    25 pointsBadges:
    report
  • carlosdl
    Could you please specify what you mean by "the same problem" ? Are you getting some error message ? Did you change something after the form ran successfully ? Are you trying to run the foRm from Forms Builder ?, if so, have you started the OC4J ?
    69,510 pointsBadges:
    report
  • Relinquished
    hello thanx fr all the help bt still my problem is unsolved.Im not able to run forms.Internet explorer 8 gives a message that it has encountered a problem and needs to be close.things i hv done so far.Installed Jinitiator,also started OC4J instance.When i ran my form it gave a windows security alert about JAVAC,asking me block/unblock it.I unblocked it....After some time my form ran ..Idon knw how..But then again I got a windows security alert for ORACLE RUNFORMS.I unblocked it too..Now again my browser gives the same msg..What to do???I have set compatibility view for all website and in form builder >edit>preferences>runtime>reset default. plzzz help Im using windows XP HOme edition ...Internet explorer 8 is not able to run my form.. Thanx in advance
    25 pointsBadges:
    report
  • carlosdl
    Have you tried using another browser, Firefox for example ? Also, have you tried disabling the windows firewall temporarily ? I had a similar problem once, and I was only able to solve it by reinstalling IE.
    69,510 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following