Not receiving external email after adding new Exchange Server

60 pts.
Tags:
Exchange 2003 configuration
Exchange 2003 Enterprise Edition
Microsoft Exchange 2003
I'm attempting to replace a failing Exchange Server. Had one configured from a few years ago, launched it, migrated mailboxes and everything seems find within our domain (send-receive) and will send outbound but will not receive from out of domain. have 4 different offices on t-1 connection through AT&T cloud. I've never worked with Exchange so any advise or pointers to implementation guides would be appreciated. Working on third day with no sleep. HELP!!

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Make sure there is a new MX record in DNS for the new mail server.

Also, check the firewall settings/port mapping to ensure inbound traffic is directed to the new server.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following