New user of Crystal Reports XI

5 pts.
Tags:
Crystal Reports XI
I am new to Crystal Reports and its killing me. I set up my report and it was working fine, reporting all data fields as they existed in the database. I made one change to my report format, I added one data field below an existing one. Now all it will show is the first data entry. It is driving me crazy. Can anyone help me with this?

Software/Hardware used:
Crystal Reports XI
ASKED: March 31, 2010  10:27 PM
UPDATED: April 1, 2010  11:21 AM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following