Network issue (high replies between vlans)

20 pts.
Tags:
L2 Switches
VLAN
Hi guys, I´m facing the following problem: I´ve been receiving latency responses from different L2 switches, specifically from machines attached to each of them. Attached you could se an image of what I have.

Software/Hardware used:
Omnistack (L2) and Omniswitch (L3) switches
ASKED: April 24, 2012  4:00 PM
UPDATED: June 22, 2012  9:55 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

I dont see what you’ve attached, more information if possible. Thanks.

Discuss This Question: 1  Reply

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • ShawnHendricks
    No attachment
    1,590 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following