Move user from First Storage Group to Second Storage Group

5 pts.
Tags:
Error 1144
Exchange 2007
Exchange databases
First Storage Group
Second Storage Group
Storage Groups
I am hosting two companies email accounts. All of mailboxes are located in the First Storage Group. I created a new Storage Group "Second Storage Group" and a new Mailbox Database. I tried to move one user to the new storage group and database and I receive the following error: Logon Failure on database "First Storage GroupMailbox Database" - Windows account NT AUTHORITYSYSTEM; mailbox /o=360inAction/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Recipients/cn=Cristina. Error: 1144 Client Machine: 360SVR002 Client Process: Microsoft.Exchange.Search.ExSearch.exe Client ProcessId: 0 Client ApplicationId: Client=CI Can anyone please help me with this.
ASKED: July 16, 2008  9:27 PM
UPDATED: June 17, 2009  2:07 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

You received the error, but was the move successful? During the move, It sounds like this user’s Outlook may have tried to log onto their mailbox while you were moving it. Exchange 2007 will not allow a logon to the Mailbox (for prevention of corruption). The User’s Outlook may have been trying to access the mailbox while it was being moved, and it was unable to. You can safely ignore this message during a Mailbox move.

Discuss This Question: 1  Reply

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • Igors7
    I also receive such errors always when moving user mailbox from one storage group to another. Mailbox move is always successful and user mailboxes aren't in use during this operation. But errors appear again and again. In case if user was deleted from AD and then created in other forest and move performed after this operation exact errors appear. And AD replication is always successful. I found somewhere that it can be storage problem or defragmentaition problem, but I'm not sure if it is correct and if so what should be done to resolve problem. Can anyone please help me with this. I think is's important and can't be ignored......
    10 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following