Microsoft System Attendant Will not Start

0 pts.
Tags:
Exchange 2003
Exchange Cluster computing
We have built a new exchange 2003 server and built a new cluster on this machine. Services were running initially but one we created a Virtual Exchange server, our system attendent service would not start. We cannot get the Microsoft System Attendant Service to start. Because we cannot get it to start we cannot add alias, or any other mailboxes. Does anyone know how to fixt this issue?
ASKED: October 10, 2007  1:46 PM
UPDATED: November 10, 2007  8:49 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Did you ever find the answer I am having the same problem??

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following