MDE unresponsive when booting Dell 3040

15 pts.
Tags:
Authentication
Dual monitors
Encryption
HDMI
mde
When booting Dell 3040's encrypted with MDE and using HDMI to DVI and HDMI connected dual monitors, the mouse will be unresponsive in 5 seconds from seeing the MDE authentication screen. Have updated the BIOS. Has anyone seen this happen and is there a resolution? Thank you for your help!

Software/Hardware used:
Dell 3040 dual monitors hdmi to dvi hdmi McAfee Disk Encryption

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Depending on what OS you are running and if this is a wired or cordless mouse check out the following on DELL. It could be a USB driver related issue.

Discuss This Question: 2  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.
  • Subhendu Sen
    Have you changed the port/USB port where the mouse is inserted? How did you calculate the time 5 seconds? Also what OS is there?
    91,740 pointsBadges:
    report
  • mmonnin
    Wired keyboard and mouse. Either a Dell standard set or Logitech. Works the moment I disconnect the HDMI connected second monitor. Swapped out to all ports and combinations.
    15 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following

Share this item with your network: