login issue OWA 2003

15 pts.
Tags:
Outlook
Outlook Web Access
OWA
OWA Login Errors
We got a big problem with specially the password field on our OWA. Sometimes a sign is missing you can push the button an nothing happen. You will have to push the same button again. If you count the sign in the password field, one sign maeby two sign is missing. We have heard this from a lot of users. We have tried for our selfs. I would say that 20% is wrong. We really don't know where to look is it something with cache in IO 7.0. Is it OWA server problem or is in our cisco firewall. If we use Outlook client we got no problem. Jan Boje

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Ok, so the problem occurs no matter what PC and you can verifiy the password is being typed correctly, but OWA is not registering every character in the password. I cannot find any refence to this strange behavior anywhere so I would definitely get on the phone with Microsoft for support on this one.

Discuss This Question: 2  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • Technochic
    OK, I know you say you heard this from a lot of people and tried it yourselves, but I have to ask since you didn't say, this is occuring at different work stations? Just to clarify...
    57,010 pointsBadges:
    report
  • Lohse
    we have tried this strange behavior on different workstation. we have tried to put a keylogger on a workstation and we can see in the logfiles that username and password is correct. but when we look at the two login boxes a letter or to letters is missing. We have tried with google chrome no mistakes at all, same with Firefox. we have tried to login to another server in another company still we have the same problem. jan boje
    15 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following