Issues with BRMS Network Group

5 pts.
Tags:
AS/400 backup
BRMS
LPAR
When you go to BRMS Menu --> Policy Administration --> System Policy --> Change Network Group, you can see all the Boxes connected each other. There are 13 LPARS in total But two of these Lpars cannot see them against each other. It shows Network Status INACTIVE while the others shows ACTIVE. What steps would you recommend to perform to set this system back active as always. Thanks

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

The IBM recommended fix for this issue is to remove the “inactive” system from the network and readd. Remember to save your BRMS information on both systems before removing/readding to avoid headaches and data being overwritten.

Another issue that I have seen has to do with the non-BRMS network – the WAN group had to fix the connectivity issue before the systems would communicate.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following