ISA 2006 speed issues

755 pts.
Tags:
ISA
ISA 2006
ISA Server
Server Performance
Using ISA 2006 we are having speed issues. We are seeing about 1.5MBPS from our 100MBPS line. Help!
ASKED: June 7, 2011  5:28 PM
UPDATED: June 8, 2011  3:32 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

This could be any number of things and without being able to inspect everything it’s hard to tell what it might be.

In ISA 2006 their is a setting that ties 1 user or session connection to 1 IP (or something to that effect) which generally speaking means that only one user at a time can request a webpage/connection. This can cause a monumental slowdown of services.

Double check that this option is not locked down in this way. I’m sorry i can’t be more specific however its been a long time since i’ve delt with 2006. I’m sure someone else on here can give some more details.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following