InfoPrint Server Mapping question

0 pts.
Tags:
AS/400
We are evaluating Info Print server and trying to use the mapping program to send emails. We are receiving error message PQT3611 Stream File not found for user. Has anyone experienced this issue?
ASKED: February 27, 2006  4:30 PM
UPDATED: November 30, 2009  5:23 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

What version of os/400 are you using? The mapping programs are slightly different for different versions. Are you simply tring to send a spool file as a PDF email?

Discuss This Question: 2  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • TomLiotta
    Note that without answering questions about the problem, there is no reason to think that help is still needed. Tom
    125,585 pointsBadges:
    report
  • SteveFletcher
    There's also no reason to resurrect a nearly four-year-old question with a non-answer ! Steve
    80 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following