IBM 9406-720 power problem

5 pts.
Tags:
AS/400 hardware
AS/400 Troubleshooting
IBM 9406
My as/400 9406-720 can`t power on, there is not any indication in front panel ,not lights, i note not starting of primary power suplly,then i get not any manual o problem analisis guide to resolve this....i apreciate your help
ASKED: February 20, 2010  5:16 PM
UPDATED: February 24, 2010  10:29 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

If your primary power supply is shot, there is nothing you can do except replace it in order to get your machine in working order.

Discuss This Question: 1  Reply

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • GeordieExile

    I had power lead in, still no activity, thought there may be a secret switch !

    Then I found a second power socket at rear, plugged in another power lead and everything fired up.   Two power leads

    10 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following